NOVA FONT BLANCA Restaurant Balaguer Lleida

XVI de Novembre de MMXVIII any de nostre Senyor i Santa Margarida d'Escòcia.
Els primers plats a escollir.
Arròs caldós del Delta de l'Ebre amb pop fresc roquer, patates, cigronets i all i oli. 
Macarrons Perla del Segre cuits al dente amb salsa Putanesca i llesques de Grana Padano.
Ous frescos de gallina soltera cuits al forn de carbó amb txistorra d'Oiartzun, ceba, pebrots i tomata.
Sopes escaldades de ceba dolça, ous, pa i formatge Emmental per fer pasar lo fred que fot.
Musclos frescos gramatge extra de Les Ries Gallegues a la brasa de carbó amb oli verge, flor de sal i all i oli.
Fesolets de bec negre cuits a casa amb cloïsses fresques de Les Ries Gallegues en el seu suc.
 Croquetots del bullit fets a casa amb pernil ibèric i la seva amanideta.
Crema calenta de verdures de temporada amb cruixent de Parmesà, xips i oli d'alfàbrega .

Coca pastada a casa i cuita al forn de carbó amb 5 formatges i xampinyons frescos.
 Lo Guardia Civil Andalús a la brasa de carbó amb oli verge, pa torrat d'Àger, raïm i figues d'Alguaire.
Asquirola de temporada escaldada amb oli verd del raig, allets secs, vinagre de casa i Lo Pernil de Ponent.
 Mesclum d'amanides de Balaguer amb llenties Pardines i tallarins de calamars amb els seus entrebancs.
Caragols a la llauna a la brasa amb faves i all i oli com feia com feia Lo Padrí Ramon de Borges (Supl. 10€)

 Peixos, mariscs i carns fresques a escollir cuinades al forn de carbó o brasa de carbó vegetal. 
Llagostins al vapor de bambú i llorer amb soia Kikkoman i la seva amanideta.
Espet de sardines de Cambrils a la brasa de carbó amb picadeta d'alls secs, julivert fresc i la seva amanideta.
Orada fresca de la costa a la brasa de carbó amb patates de muntanya a lo pobre i escaldat d'alls i bitxos.
Woc de calamars amb verduretes fresques, fideus Udon, soia Kikkoman i sèsam. 
Cansalada de porc Ral d'Avinyó rostida al forn de carbó amb mil fulls de patates de muntanya. 
Fetge fresc de vedella del país saltejat amb oli verd, ceba dolça ofegada, allets secs i 5 pebres. 
Xai de llet de Vilamajor a la brasa de carbó amb escalivada a la flama i oli verd del raig.
Entranya de vedella del país a la brasa de carbó amb escalivada a la flama, oli verd i flor de sal Maldon.
Txurrasco de vedella del país adobat a casa i fet a la brasa de carbó amb escalivada a la flama.

Ragout de vedella del país guisadet amb vi jove del Priorat, bolets de temporada i la seva picadeta.
Guatlletes en escabetx de vinagre fet a casa amb verduretes i 5 pebres.

Blanc i negre d'Os de Balaguer a la brasa de carbó amb mongetes blanques seques cuites a casa.
Mans dels "jutges i fiscals del Constitucional"
 fets a baixa temperatura i acabats a la brasa de carbó.

Les postres elaborades i cuinades a la nostra cuina. 
Iogurt fet a casa amb llet fresca de Vallfogona de Balaguer i melmelada de pressècs.
Mató fet a casa amb llet fresca de Vallfogona de Balaguer i mel del Montsec.
Kiwis naturals amb suc de taronges.
Saint-Honoré fet a casa.
Brownie de cacao i xocolata negra calenta fet a casa.
Pasta follada a casa amb nata trufada i xocolata calenta.
Taronges de Tortossa sense feina com la "Soraya" amb licor de taronges.
Pinya tropical cremada amb crema i coulis de fruites vermelles del bosc.
Pastís de formatge i mandarines fet a casa.
Braç de Gitana de Balaguer fet a casa.
Meló dolç de secà, mandarines de Tortossa, pomes, prèssecs i peres de Balaguer, raïm, figues d'Alguaire.
Gelat de Cocos de la casa Glas de Lleida amb xocolata negra calenta.

Crema Catalana feta com la de la padrina Maria.

El 90% d'aquest menú és cuinat i elaborat amb productes frescos i de proximitat del nostre país Catalunya.
 Això es l'Oest i, cuinem i fotem " lo quemos surt dels fogons" anvapara. Per tot lo demés i sisquere fotremos a parir... TripAdvisor o Google... "tu tria" !!!
14.50€.  10%I.V.A INCLÒS