NOVA FONT BLANCA Restaurant Balaguer Lleida

XI de Gener de MMXIX any de nostre Senyor i Sant Higini.
Els primers plats a escollir.
Arròs caldós del Delta de l'Ebre amb pop fresc roquer, patates, cigronets i all i oli de pimentó dolç. 
Macarrons Perla del Segre cuits al dente amb crema de formatge blau Danès, nous, pera i Grana Padano.
Llenties seques Pardines guisades amb costellam de porc Duroc, verduretes i oli verd del raig .

Ous frescos de gallina soltera de corral cuits al forn de carbó amb txistorra solidaria d'Alsasua, ceba i pebrots.
Musclos frescos gramatge extra de Les Ries Gallegues a la brasa de carbó amb oli del raig i all i oli.
Olla barrejada feta com Déu mana per fer pasar lo fred que fot
Crema calenta de carabassó amb caviar d'arengada, xips de patates i oli d'alfàbrega.
Trinxat de patates i bledes de temporada amb arengada de l'Escala a la brasa de carbó amb oli del raig.
Mongetes blanques seques cuites a casa amb cloïsses fresques de Les Ries Gallegues amb el seu suc.
Tempura Japonesa d'albergínies amb mel del Montsec, ceba dolça, llima fresca i la seva amanideta.

Coca pastada a casa i cuita al forn de carbó amb ceba dolça, tomata, mozzrella fresca, olives i rucula.
 Lo Guardia Civil Andalús a la brasa de carbó amb oli verge, pa torrat d'Àger, amanideta de pagès i raïm.
Amanida tèbia de brots tendres i vegetal, gambes, llesques de Grana Padano i vinagreta de soia.
Mesclum d'enciams de l'horta de Balaguer amb formatges, salmó fumat i vinagreta de fruites vermelles del bosc .
Caragols a la llauna a la brasa amb faves i all i oli com feia com feia Lo Padrí Ramon de Borges (Supl. 10€)

 Peixos, mariscs i carns fresques a escollir cuinades al forn de carbó o brasa de carbó vegetal. 
Llucetes fresques d'Euskal-Herria fregidetes amb farina i la seva amanideta amb maionesa.
Calamar a la planxa amb picadeta d'alls secs, julivert fresc i la seva amanideta.
Espet de sardines fresques de Cambrils a la brasa de carbó amb picada d'alls secs, julivert fresc i amanideta.
Vuitena de llagostins al vapor de bambú i llorer amb sal volcànica, romesco i la seva amanideta.
Lleteroles de porc Ibèric fregidetes amb allets, oli verge, bitxo i patates fregides.
Bistec talla XXL de vedella ecològica a la brasa de carbó amb escalivada a la flama i oli verd del raig.
Lo morret i l'orella de la "Camacho" fet a baixa temperatura amb parmentier de patates i pastanagues.
Xai de llet de Vilamajor a la brasa de carbó amb escalivada a la flama i oli verd del raig.
Guatlletes quartejades amb escabetx de vinagre fet a casa i les seves verduretes.
Ossobuco de vedella del país guisat amb vi ranci com lo "Ribera", bolets de temporada i verduretes.
Txurrasco de vedella adobat a casa a la brasa de carbó amb escalivada a la flama amb oli verd del raig.

Entranya de vedella del país a la brasa de carbó amb escalivada a la flama, oli verge i flor de sal.
Blanc i negre d'Os de Balaguer a la brasa de carbó amb mongetes blanques seques cuites a casa.
Mans dels "jutges i fiscals del Constitucional"
 fets a baixa temperatura i acabats a la brasa de carbó.

Les postres elaborades i cuinades a la nostra cuina. 
Mató fet a casa amb llet fresca de Vallfogona de Balaguer i mel del Montsec.
Flam d'ous de gallina soltera fet a casa com lo que fa la "Mame".
Iogurt fet a casa amb llet fresca de Vallfogona de Balaguer  i melmelada de taronges.
Kiwis dels bons de veritat amb suc de taronges o Mandarines boníssimes de Les Terres de l'Ebre.
Bunyolets de vent fets a casa farcits de crema amb xocolata negra calenta.
Panna-Cotta feta a casa ... Només falta el Gargamel.
Tatín de poma Golden de Balaguer fet a casa amb caramel.
Pals Catalans que no porres Andalusses amb nata i xocolata.
Taronges de les Terres de l'Ebre sense feina com la "Susana Diaz" amb licor de taronges.
Mousse de xocolata blanca feta a casa amb Straccietella.
Magranes de temporada amb moscatell.
Brownie de cacao i xocolata negra calenta i nous fet a casa.
Braç de Gitana de Balaguer fet a casa.

Crema Catalana feta a casa com la de la Padrina Maria.

El 90% d'aquest menú és cuinat i elaborat amb productes frescos i de proximitat del nostre país Catalunya.
 Això es l'Oest i, cuinem i fotem " lo quemos surt dels fogons" anvapara. Per tot lo demés i sisquere fotremos a parir... TripAdvisor o Google... "tu tria" !!!
15.00 € 10% I.V.A INCLÒS.