NOVA FONT BLANCA Restaurant Balaguer Lleida

XV de Març de MMXIX any de nostre Senyor i Santa Madrona.
Els primers plats a escollir.
Arròs caldós del Delta de l'Ebre amb pop fresc roquer, patates de muntanya, pimentó dolç i all i oli. 
Macarrons Perla del Segre cuits al dente i salsa Arrabbiata (Picant com l'Arrimadas) amb Grana Padano.
Cigronets Pedrosillano guisadets amb txistorra d'Oiartzun, cols d'hivern i truita d'uns quants ous.
Ous frescos de gallina soltera de corral farrats en oli verd, botifarra negra de perol i mel del Montsec.
Musclos frescos gramatge extra de les Ries Gallegues a la brasa de carbó amb all i oli i flor de sal.
Girgoles de temporada a la brasa de carbó amb oli del raig de Les Garrigues i flor de sal Maldon.
Carxofetes de temporada amb cloïsses fresques de Les Ries Gallegues en el seu suc.

Coca pastada a casa i cuita al forn de carbó amb ceba dolça, sobrassada de Mallorca i Brie.
 Lo Guardia Civil Andalús a la brasa de carbó amb oli verge, pa torrat d'Àger, amanideta de pagès i raïm.
Amanida fresca d'escalivats a la flama de carbó amb anxoves de Santonya, pera i fruits secs
Asquirola fresca de temporada amb escaldat d'oli verge, alls secs, vinagre fet a casa i Lo Pernil de Ponent.
Cors d'enciam amb vinagreta de tomata i els seus entrebancs amb tonyina confitada en oli verge.
Caragols a la llauna a la brasa amb faves i all i oli com feia com feia Lo Padrí Ramon de Borges (Supl. 10€)

 Peixos, mariscs i carns fresques a escollir cuinades al forn de carbó o brasa de carbó vegetal.
Tempura Japonesa de llagostins i xampinyons frescos amb soia Kikkoman i la seva manideta de vegetals. 
Espet de sardines fresques de Cambrils a la brasa de carbó amb la seva picadeta d'alls secs i julivert fresc.
Truita fresca del Mig Segre amb salsa de vi blanc, panses de Corint i raïm fresc.
Woc de calamars amb verduretes de temporada, soia Kikkoman i sèsam.
Ragout de vedella del país guisat amb vi jove del Priorat i arròs Basmati amb la seva picadeta de fruits secs.
Xai de llet de Vilamajor a la brasa de carbó amb amb escalivada a la flama i oli verge.
Lo morret i l'orella de la "Camacho" fet a baixa temperatura amb Parmentier de patates.
Entranya de vedella del país a la brasa de carbó amb escalivada a la flama i oli verd del raig.
Broqueta de cap de llom de porc Duroc en adob i feta a la brasa de carbó.
Txuletó de porc Duroc amb salsa de vi Porto i woc de verduretes.
Llangardaix del Montsec matat a metralleta a la brasa de carbó amb escalivada a la flama.
Txurrasco de vedella adobat a casa a la brasa de carbó amb escalivada a la flama amb oli verd del raig.

Blanc i negre d'Os de Balaguer a la brasa de carbó amb mongetes blanques seques cuites a casa.
Mans dels "jutges i fiscals del Constitucional"
 fets a baixa temperatura i acabats a la brasa de carbó.

Les postres elaborades i cuinades a la nostra cuina. 
Mató fet a casa amb llet fresca de Vallfogona de Balaguer i mel del Montsec.
Flam d'ous de gallina soltera de corral fet a casa com lo que fa la "Mame".
Iogurt fet a casa amb llet fresca de Vallfogona de Balaguer i melmelada de taronges feta a casa.
Pals Catalans que no porres Andaluses farcits de nata.
Maduixes de temporada amb nata muntada a casa.
Pastís de taronges  de Les Terres de l'Ebre fet a casa.
Brownie de xocolata i nous fet a casa amb xocolata negra calenta.
Pastís de formatge fet com em surt dels fogons.
Cuallada feta a casa amb llet fresca de Vallfogona de Balaguer amb mel del Montsec i nous.
Gelat de cocos de la casa Glas de Lleida amb xocolata calenta.
Mousse de gerds amb crumble fet a casa.
Pinya tropical amb crema cremada i coulis de fruites vermelles del bosc.
Braç de Gitana de Balaguer fet a casa.

Crema Catalana feta a casa com la de la Padrina Maria

El 90% d'aquest menú és cuinat i elaborat amb productes frescos i de proximitat del nostre país Catalunya.
 Això es l'Oest i, cuinem i fotem " lo quemos surt dels fogons" anvapara. Per tot lo demés i sisquere fotremos a parir... TripAdvisor o Google... "tu tria" !!!
15.00 € 10% I.V.A INCLÒS.