NOVA FONT BLANCA Restaurant Balaguer Lleida

XVI de Maig de MMXIX any de nostre Senyor i Sant Honorat.
Els primers plats a escollir.
Arròs caldós del Delta de l'Ebre amb sèpia fresca, escamarlans i all i oli de pimentó dolç. 
Espaguetinis "De Cecco" cuits al dente amb salsa Putanesca i llesques de Grana Padano.
Musclos frescos gramatge extra de les Ries Gallegues a la brasa de carbó amb all i oli.
Canelons d'alberginia farcits de carn amb beixamel i gratinats al forn de carbó amb Emmental.
Fesolets de bec negre cuits a casa amb cloïsses fresques de les Ries Gallegues en el seu suc.
Crema freda de porros i patates de muntanya a caviar d'arengada, oli d'alfàbrega i xips.

Ous frescos de gallina soltera de corral trencats amb patates de muntanya i Lo Pernil de Ponent
Raviolis fets a la nostra cuina farcits d'espinacs i les mans "de l'Abascal" amb la seva crema i Parmesà.

Lo Guardia Civil Andalús a la brasa de carbó amb pa torrat d'Àger, raïm i la seva amanida de pagès.
Coca pastada a casa i cuita al forn de carbó amb ceba, xampinyons frescos, mozzarella i alfàbrega.
Cors d'enciam amb anxoves de Santonya i vinagreta de tomata amb els seus entrebancs.
Amanida fresca de vegetals de l'horta de Balaguer i formatge Brie amb codonyat fet a casa i nous.
Tomata Rosa de temporada al punt de maduració amb tonyina confitada, oli verge i olives mortes.
Caragols a la llauna a la brasa de carbó amb faves i all i oli com feia lo Padrí Ramon de Borges (Supl 10€).

 Peixos, mariscs i carns fresques a escollir cuinades al forn de carbó o brasa de carbó vegetal.
Lluç fresc d'Euskal Herria amb el seu suquet i cloïsses fresques de Les Ries Gallegues.
Seitó fresc d'Hondarrua fregidet amb farina i els seus vegetals de l'horta de Balaguer.

Lloms de llobarro fresc de Costa cruixents amb escaldat de ceba dolça, pebrots, tàperes i olives.
Tac de tonyina aleta groga a la brasa de carbó amb woc de verduretes fresques i confitura de tomata.
Entranya de vedella del país a la brasa de carbó amb escalivada a la flama, oli verge i flor de sal Maldon.
Ragout de vedella del país guisat amb vi ranci com lo "Ribera", bolets i arròs Basmati al vapor.
Conill reposat i guisat amb caragols bovers de Lleida i la seva picadeta de la Padrina.
Costellam de porc Duroc a la brasa de carbó amb salsa BBQ i patates de muntanya fregides.
Lo morret i l'orella de la "Cayetana" fet a baixa temperatura amb patates, oli verd i prebre vermell dolç.
Lleteroles de cor de vedella del país fregidetes en oli verge, allets, bitxos i patates de muntanya.

Xai de llet de Vilamajor a la brasa de carbó amb escalivada a la flama i oli verge.
Txurrasco de vedella adobat a casa a la brasa de carbó amb escalivada a la flama amb oli verd del raig.

Blanc i negre d'Òs de Balaguer a la brasa de carbó amb mongetes blanques seques cuites a casa.
Mans dels "jutges i fiscals del Constitucional"
 fets a baixa temperatura i acabats a la brasa de carbó.

Les postres elaborades i cuinades a la nostra cuina. 
Mató fet a la nostra cuina amb llet fresca de Vallfogona de Balaguer i mel del Montsec.
Iogurt fet a la nostra cuina amb llet fresca de Vallfogona de Balaguer i confitura de pera de Balaguer.
Flam d'ous de gallina soltera de corral fet a casa com lo que fa la "Mame".
Pastís de xocolata negra amb fruits secs.
Tiramissú fet a casa.
Pals Catalans que no les "Putes Porres Andalusses" amb nata i xocolata negra calenta.
Kiwis naturals amb suc de taronges.
Brownie de xocolata negra i nous fet a casa amb xocolata negra calenta.
Pastís de formatge fet a casa com em surt dels fogons.
Braç de Gitana de Balaguer fet a casa.
Maduixes de temporada amb nata muntada a casa.
Gelat de xocolata de la casa Glas de Lleida amb fruites seques torrades.
Cireres primerenques de temporada amb gel. 
 Panna-Cotta feta a casa amb confitura de maduixes .

Crema Catalana feta a casa com la de la Padrina Maria.

El 90% d'aquest menú és cuinat i elaborat amb productes frescos i de proximitat del nostre país Catalunya.
 Això es l'Oest i, cuinem i fotem "lo que mos surt dels fogons" anvapara. Per tot lo demés i sisquere fotremos a parir... TripAdvisor o Google... "tu tria" !
15.00 € 10% I.V.A INCLÒS.