NOVA FONT BLANCA Restaurant Balaguer Lleida

XVIII de Juliol de MMXIX any de nostre Senyor i Sant Frederic.
  Els primers plats a escollir.
Arròs caldós del Delta de l'Ebre amb bacallà salat d'Islàndia, botifarra de perol i espinacs frescos.
Macarrons "De Cecco" cuits al dente amb crema de bolets de temporada i llesques de Grana Padano.
Fesolets secs de bec negre cuits a casa amb cloïsses fresques de Les Ries Gallegues en el seu suc.
Musclos frescos del Delta de l'Ebre a la brasa de carbó amb oli verge, flor de sal i all i oli.

Ous frescos de gallina soltera de corral trencats amb angules de les de mentideeee ehhh... i allets tendres. 
Lo Guardia Civil Andalús a la brasa de carbó amb pa torrat d'Àger, raïm i la seva amanida de pagès.
Coca pastada a casa i cuita al forn de carbó amb espinacs tendres, mozzarella fresca, nectarines i nous.
Pèsols saltejats amb ceba dolça, petits popets i all i oli de pebre vermell dolç.
Tomata Rosa de Basbastre al seu punt amb anxoves de Santonya, tonyina, flor de sal Maldon i oli verge
Mesclum d'amanides de l'horta de Balaguer amb verat en escabetx fet a casa i poma Golden de Balaguer.
Empedrat de mongetes seques cuites a casa amb bacallà d'Islàndia esqueixat i els seus entrebancs.
Amanida fresca de vegetals i brots amb formatge Brie, prèssecs de Lleida i codonyat fet a casa.
Caragols a la llauna a la brasa de carbó amb faves i all i oli com feia lo Padrí Ramon de Borges (Supl 10€).

 Peixos, mariscs i carns fresques a escollir cuinades al forn de carbó o brasa de carbó vegetal.
Tac de tonyina d'Euskal Herria a la brasa de carbó amb amanideta de brots i vegetals.
Woc de calamarcets amb fideus Udon, verduretes de temporada, soia Kikkoman i sèsam.

Filets de llobarro fresc de Costa fregidet amb crosta, verduretes fresques, confitura i pipes salades.
Gall fresc de Palamós a la brasa de carbó amb escaldat d'alls i bitxos i patates a l'antiga.
Xai de llet de Vilamajor a la brasa de carbó amb escalivada a la flama i oli verge.
Rinyonets de porc Duroc guisadets amb ceba dolça ofegada, tomata i el seu suquet malparit com los de "Vox".
Broqueta de cap de llom de porc Duroc a la brasa de carbó amb arròs Basmati i curri.
Melós de vedella guisat amb verduretes de temporada, bolets, la seva picadeta i aigua de Badalona.
Quart de conill reposat amb flor de timó del Montsec i pebre a la brasa de carbó amb all i oli i escalivada.
Entranya de vedella del país a la brasa de carbó amb escalivada a la flama, flor de sal Maldon i oli verge.

Cassoleta de caragols Gitanos de Balaguer guisats amb vi ranci com lo "Ribera" costella, pernil i xoriç.

Blanc i negre d'Òs de Balaguer a la brasa de carbó amb mongetes blanques seques cuites a casa.
Mans dels "jutges i fiscals del Constitucional"
 fets a baixa temperatura i acabats a la brasa de carbó.
Txurrasco de vedella del país en adob fet a casa a la brasa de carbó i escalivada a la flama.

Les postres elaborades i cuinades a la nostra cuina. 
Mató fet a la nostra cuina
 amb llet fresca de Vallfogona de Balaguer i mel del Montsec.
Iogurt fet a la nostra cuina amb llet fresca de Vallfogona de Balaguer i confitura de nabius feta a casa.
Lo nostre carajillo de Baileys.
Braç de Gitana de Balaguer amb nata fet a casa.
Kiwis naturals amb suc de taronges.
Les millors cireres del mon mundial com no de Lleideeee.
Flam fred d'albercoc i caramel fet a casa.
Profiterols fets a casa amb nata i xocolata negra calenta.
Brownie de xocolata negra i nous fet a casa amb xocolata negra calenta.
Síndria fresca de temporada o meló dolç de seca o fruita dolça de Lleida.
Gelat de Cocos de la casa Glas de Lleida amb xocolata negra calenta.

Crema Catalana feta a casa com la de la Padrina Maria.
Sopa gelada de fruites de temporada amb gelat de Mandarines.
Carpaccio de pinya natural cremada amb crema pastisserafeta a casa .
El 90% d'aquest menú és cuinat i elaborat amb productes frescos i de proximitat del nostre país Catalunya.
 Això es l'Oest i, cuinem i fotem "lo que mos surt dels fogons" anvapara. Per tot lo demés i sisquere fotremos a parir... TripAdvisor o Google... "tu tria" !
15.00 € 10% I.V.A INCLÒS.