NOVA FONT BLANCA Restaurant Balaguer Lleida

XIX d'Agost de MMXIX any de nostre Senyor i Sant Magí.
  Els primers plats a escollir.
Arròs caldós del Delta de l'Ebre amb calamarcets, cloïsses fresques i escamarlanets.
Espaguetis De Cecco cuits al dente amb fruits de mar i de roca amb llesques de Grana Padano.
Mongetes blanques seques cuites a casa amb cloïsses fresques del Delta de l'Ebre en el seu suc.
Trinxat de cols i patates de muntanya amb arengada de l'Escala a la brasa de carbó amb oli verge.
Pebrotets del Piquillo fregidets amb txistorra d'Oiartzun, allets secs i sidra.

Ous frescos de gallina soltera de corral trencats amb Lo Pernil de Ponent i patates de muntanya.
Verdura del dia per fer bondat, contenta a la dona i pair lo que t'has futut lo cap de setmana.
Lo Guardia Civil Andalús a la brasa de carbó amb pa torrat d'Àger, raïm i la seva amanida de pàges.
Coca pastada a casa i cuita al forn de carbó amb ceba dolça, morro i orella confitada a baixa temperatura.
Tomata Rosa de Basbastre al seu punt amb amb anxoves, tonyina, flor de sal Maldon i oli verge.
Rotllets de salmó fumat Noruec farcits de formatge fresc, brots vegetals i caviar d'arengada.
Amanida fresca de llenties Pardines amb els seus entrebancs i calamarcets.
Caragols a la llauna a la brasa de carbó amb faves i all i oli com feia lo Padrí Ramon de Borges (Supl 10€).

 Peixos, mariscs i carns fresques a escollir cuinades al forn de carbó o brasa de carbó vegetal.
Woc de calamars amb verdutetes fresques, fideus Udon, soia Kikkoman i sèsam.

Llobarro fresc del Mediterrani a la brasa de carbó amb escaldat d'alls i bitxos i patates a lo pobre.
Bonítol fresc d'Euskal Herrria a la brasa de carbó amb escaldat de cebes, 5 pebres i brandi .
Gall fresc de Tarragona a la brasa de carbó amb la seva amanideta de brots i vegetals.
Solomillo de porc Duroc amb woc de verduretes fresques de temporada i salsa de vi Porto.
Pit de pollastre matat a besitos amb crosta de sèsam i amb salsa agredolça de mel del Montsec.
Melós de vedella del país guisat amb vi ranci com lo Ribera, verduretes, bolets i aigua de Badalona.
Lo morret i l'orella de la "Camacho" planxat a baixa temperatura amb Parmentier de patates de muntanya.
Costellam de porc Duroc rostida al forn de carbó amb herbes aromàtiques i patates a l'antiga.
Entranya de vedella del país a la brasa de carbó amb escalivada a la flama i oli verge.
Xai de llet de Vilamajor a la brasa de carbó amb escalivada a la flama i oli verge.

Blanc i negre d'Òs de Balaguer a la brasa de carbó amb mongetes blanques seques cuites a casa.
Mans dels "jutges i fiscals del Constitucional"
 fets a baixa temperatura i acabats a la brasa de carbó.
Txurrasco de vedella del país en adob fet a casa a la brasa de carbó i escalivada a la flama.

Les postres elaborades i cuinades a la nostra cuina. 
Mató fet a la nostra cuina
 amb llet fresca de Vallfogona de Balaguer i mel del Montsec.
Iogurt fet a la nostra cuina amb llet fresca de Vallfogona de Balaguer i coulis de fruites vermelles.

Les millors cireres del mon com no de Lleideeeee.
Brownie de xocolata negra fet a casa.
Mousse de formatge Mascarpone amb coulis de fruites vermelles del bosc.
Braç de Gitana fet a casa amb nata i trufa.
Pinya tropical amb crema cremada i coulis de fruites vermelles del bosc.
Flam d'ous de gallina soltera com lo feia la Mame amb nata muntada.
Pals Catalans que no les "Putes porres Andalusses" amb xocolata negra calenta.
Saint-Honoré fet a casa.
Meló dolç de secà fet de tal manera que Fliparás Mandarines.
Gelat de Torrons de la casa Glas de Lleida amb llengues de gat.

Crema Catalana feta a casa com la de la Padrina Maria.
Sopa gelada de fruites naturals amb gelat de mandarines.

El 90% d'aquest menú és cuinat i elaborat amb productes frescos i de proximitat del nostre país Catalunya.
 Això es l'Oest i, cuinem i fotem "lo que mos surt dels fogons" anvapara. Per tot lo demés i sisquere fotremos a parir... TripAdvisor o Google... "tu tria" !
15.50 € 10% I.V.A INCLÒS.