NOVA FONT BLANCA Restaurant Balaguer Lleida

XV d'Abril de MMXIX any de nostre Senyor i Santa Anastàsia.
Els primers plats a escollir.
Arròs caldós del Delta de l'Ebre amb bacallà d'Islàndia, espinacs de temporada i botifarra de perol. 
Macarrons Perla del Segre cuits al dente amb salsa "Cabronada" i llesques de Grana Padano.
Verdura del dia per fer bondat, contenta a la dona i pair lo que t'has futut lo cap de setmana.

Ous frescos de gallina soltera de corral trencats amb bolets de temporada i les seves torradetes.
Fesolets de bec negre cuits a casa amb cloïsses fresques de Les Ries Gallegues en el seu suc.

Girgoles fresques a la brasa de carbó amb flor de sal Maldon i oli verd del raig.
Cassoleta de patates de muntanya guisades amb costellam de porc Duroc.
Lo Guardia Civil Andalús a la brasa de carbó amb pa torrat d'Àger, raïm i la seva amanida de pagès.
Raviolis de carabassó farcits de carn del rostit fets a casa amb crema de sàlvia fresca i Parmesà.
Coca del recapte tipica de L'Oest pastada a casa i cuita al forn de carbó amb arengada de l'Escala .
Amanida d'escalivats a la flama amb anxoves de Santonya i oli verge.
Carpaccio de peus de porc amb vinagreta de fruits secs i les seves torradetes.

Mesclum d'amanides de l'horta de Balaguer amb mozzarella fresca, pètals de tomata, ruca i olivada.
Caragols a la llauna a la brasa amb faves i all i oli com feia com feia Lo Padrí Ramon de Borges (Supl. 10€)

 Peixos, mariscs i carns fresques a escollir cuinades al forn de carbó o brasa de carbó vegetal.
Llobarro fresc de Costa planxada amb woc de verduretes, confitura de ceba feta a casa i pipes salades.
Lluç fresc d'Euskal-Herria amb salsa verda i cloïsses fresques de Les Ries Gallegues.
Paperina de calamarcets amb maionesa de wasabi amb la seva amanideta de  vegetals de l'horta.
Escamarlanets frescos de Cambrils saltejats amb ceba dolça ofegada i brandi d'Escanya.
Lo morret i l'orella de la "Camacho" fet a baixa temperatura amb Parmentier de patates.
Melós de vedella del país guisat amb vi ranci com lo "Ribera", bolets de temporada i la seva picadeta.
Xai de llet rostit al forn de carbó amb herbes aromàtiques i patates de muntanya a l'antiga.
Txuletó de porc Duroc rostit al forn de carbó amb herbes aromàtiques del Montsec i patates amb girgoles.
Broqueta de porc Duroc a la brasa de carbó amb salsa de curri i arròs Basmati.
Magret d'ànec fresc amb salsa de vi Porto i woc de verduretes fresques.
Txurrasco de vedella adobat a casa a la brasa de carbó amb escalivada a la flama amb oli verd del raig.

Blanc i negre d'Òs de Balaguer a la brasa de carbó amb mongetes blanques seques cuites a casa.
Mans dels "jutges i fiscals del Constitucional"
 fets a baixa temperatura i acabats a la brasa de carbó.
Cua de vedella guisada amb vi jove del Priorat amb ceps i patates de muntanya fregides (Supl.10€)

Les postres elaborades i cuinades a la nostra cuina. 
Mató fet a casa amb llet fresca de Vallfogona de Balaguer i mel del Montsec.
Flam d'ous de gallina soltera de corral fet a casa com lo que fa la "Mame".
Sopa de iogurt feta a casa amb llet fresca de Vallfogona de Balaguer amb nous i mel del Montsec.
Mousse de llimona de les Terres de l'Ebre amb caramel.
Profiterols fets a casa amb xocolata negra calenta.
Pals Catalans que no " Les Putes Porres Andalusses" farcits de nata i xocolata calenta.
Kiwis naturals sense feina com "Lo Millo" amb suc de taronges.
Brownie de xocolata negra i nous fet a casa amb xocolata negra calenta.
Panna-Cotta amb llimona i coulis de gerds fet a casa.
Braç de Gitana de Balaguer fet a casa.
Gelat de Cocos de la casa Glas de Lleida amb xocolata negra calenta.
Mousse de xocolata blanca fet a casa amb los seus enredos.
Pastís de formatge fet a casa com em surt dels fogons.
Maduixes de temporada amb nata muntada a casa.

Crema Catalana feta a casa com la de la Padrina Maria.

El 90% d'aquest menú és cuinat i elaborat amb productes frescos i de proximitat del nostre país Catalunya.
 Això es l'Oest i, cuinem i fotem " lo quemos surt dels fogons" anvapara. Per tot lo demés i sisquere fotremos a parir... TripAdvisor o Google... "tu tria" !!!
15.00 € 10% I.V.A INCLÒS.