NOVA FONT BLANCA Restaurant Balaguer Lleida

XVIII de Febrer de MMXIX any de nostre Senyor i Santa Beatriu.
Els primers plats a escollir.
Arròs caldós del Delta de l'Ebre amb pop fresc roquer, all i oli i patates de muntanya. 
Macarrons Perla del Segre cuits al dente amb beixamel de xampinyons frescos i gratinats al forn de carbó.
Caragols bovers de Lleida fets amb all i pebre, flor de timó del Montsec i all i oli.

Ous frescos de gallina soltera de corral farrats amb oli verd del raig, sobrassada de Mallorca i mel del Montsec.
Mongetes seques blanques guisades amb lo morret i l'orella del "Llarena" i oli verge del raig
Musclos frescos gramatge extra de Les Ries Gallegues a la brasa de carbó amb oli del raig i all i oli.
Verdura del dia per fer bondat, contenta a la dona i pair lo que t'has futut lo cap de setmana.
Trinxat de bledes, cols i patates de muntanya amb cansalada de porc Ral d'Avinyó a la brasa de carbó.
Olla barrejada feta com Déu mana.

Coca pastada a casa i cuita al forn de carbó amb poma Golden, sardina fresca, pinyons del país i rucula.
 Lo Guardia Civil Andalús a la brasa de carbó amb oli verge, pa torrat d'Àger, amanideta de pagès i raïm.
Mesclum d'amanides amb salmó fumat  Noruec certificat pels bombers de Balaguer i magranes de temporada.
Amanida de vegetals amb formatge calent en crosta, codonyat fet a casa i nous.
Asquirola escaldada amb oli verd del raig, allets secs, vinagre fet a casa i Lo Pernil de Ponent
Caragols a la llauna a la brasa amb faves i all i oli com feia com feia Lo Padrí Ramon de Borges (Supl. 10€)

 Peixos, mariscs i carns fresques a escollir cuinades al forn de carbó o brasa de carbó vegetal.
Tempura Japonesa de llagostins i espàrrecs bladers amb soia Kikkoman i la seva amanideta. 
Orada fresca de Costa a la brasa de carbó amb escaldat d'alls secs, bitxos i patates a lo pobre.
Woc de calamars amb verduretes de temporada, fideus Udon, soia Kikkoman i sèsam.
Verat fresc de Palamós en escabetx de verduretes i vinagre fet a casa .
Llangardaix del Montsec matat a metralleta fet a la brasa de carbó amb escalivada a la flama.
Lo morret i l'orella de la "Camacho" fet a baixa temperatura amb fesolets secs de bec negre.
Ragout de vedella del país guisat amb vi jove del Priorat i pataes fregides al moment.
Entrecot de vedella del país a la brasa de carbó amb escalivada a la flama i oli verge.
Ossobuco de vedella del país amb Bourbon 4 Roses a la brasa de carbó amb arròs Basmati.
Xai  de llet de Vilamajor a la brasa de carbó amb escalivada a la flama i oli verd del riag
Magret d'ànec fresc amb salsa de taronges de Les Terres de l'Ebre i woc de verdures.
Txurrasco de vedella adobat a casa a la brasa de carbó amb escalivada a la flama amb oli verd del raig.

Blanc i negre d'Os de Balaguer a la brasa de carbó amb mongetes blanques seques cuites a casa.
Mans dels "jutges i fiscals del Constitucional"
 fets a baixa temperatura i acabats a la brasa de carbó.

Les postres elaborades i cuinades a la nostra cuina. 
Mató fet a casa amb llet fresca de Vallfogona de Balaguer i mel del Montsec.
Flam d'ous de gallina soltera de corral fet a casa com lo que fa la "Mame".
Iogurt fet a casa amb llet fresca de Vallfogona de Balaguer i melmelada de taronges feta a casa.
Trilògia de profiterols fets a casa amb xocolata negra calenta.
Maduixes de temporada de Palos d'Andalusia ( Aquells que van pujar a fer la visita saps? ) amb nata.
Mousse de llimona fet a casa amb Stracciatella.
Patís de poma Golden de Balaguer amb la seva compota fet a casa.
Taronges de Les Terres de l'Ebre sense feina com la "Susana Diaz" amb licor de taronges.
Mousse de formatge Mascarpone fet a casa amb coulis de fruites vermelles del bosc.
Pasta follada fet a casa farcida de nata trufada.
Biscuit de toffe fet a casa amb cafè 100% arabiga natural.
Brownie de cacao i xocolata negra calenta i nous fet a casa.
Braç de Gitana de Balaguer fet a casa.

Crema Catalana feta a casa com la de la Padrina Maria

El 90% d'aquest menú és cuinat i elaborat amb productes frescos i de proximitat del nostre país Catalunya.
 Això es l'Oest i, cuinem i fotem " lo quemos surt dels fogons" anvapara. Per tot lo demés i sisquere fotremos a parir... TripAdvisor o Google... "tu tria" !!!
15.00 € 10% I.V.A INCLÒS.