NOVA FONT BLANCA Restaurant Balaguer Lleida

XXIII de Juliol de MMXIX any de nostre Senyor i Santa Brígida.
  Els primers plats a escollir.
Arròs caldós del Delta de l'Ebre amb pop fresc roquer, cigronets de l'Anoia i all i oli de pebre dolç fumat.
Fideus Perla del Segre amb costellam de porc Duroc, llonganissa, tàperes, olives mortes i Emmental.
Fesolets secs de bec negre cuits a casa amb cloïsses fresques de Les Ries Gallegues en el seu suc.
Musclos frescos del Delta de l'Ebre a la brasa de carbó amb oli verge, flor de sal i all i oli.
Caragols bovers de Lleida fets amb all i pebre amb flor de timó del Montsec amb all i oli.

Ous frescos de gallina soltera de corral trencats amb txistorra d'Oiartzun, pebrots verds i patates.
Trinxat de cols i patates amb cansalada de porc Ral d'Avinyó a la brasa de carbó amb oli verge. 

Lo Guardia Civil Andalús a la brasa de carbó amb pa torrat d'Àger, raïm i la seva amanida de pagès.
Coca pastada a casa i cuita al forn de carbó amb sardines curades a casa, fruita dolça i vegetals.
Paté de Campagne a l'estil clàssic fet a la nostra cuina amb les seves torradetes i vegetals.
Tomata Rosa de Basbastre al seu punt amb ceba tendra, tonyina confitada en oli , flor de sal Maldon i oli verge.
Mesclum d'amanides de l'horta de Balaguer amb alvocat, salmó fresc marinat a casa i brots vegetals.
Crema freda de xampinyons naturals i verdures fresques de teporada amb caviar d'arengada i xips vegetals.
Caragols a la llauna a la brasa de carbó amb faves i all i oli com feia lo Padrí Ramon de Borges (Supl 10€).

 Peixos, mariscs i carns fresques a escollir cuinades al forn de carbó o brasa de carbó vegetal.
Mitja dotzena d'escamarlans encebats i amb bitxo com l'Arrimadas i la seva amanideta.
Woc de calamarcets amb fideus Udon, verduretes de temporada, soia Kikkoman i sèsam.

Lluç fresc d'Euskal Herria de ració a la brasa de carbó amb escaldat d'alls i bitxos i patates a l'antiga.
Caldereta de peix fresc de mercat amb patates i la seva picada marinera.
Broqueta de solomillo de vedella del país a la brasa de carbó amb amb vinagreta de mostassa antiga.
Lo morret i l'orella de la "Cayetana" planxat a baixa temperatura amb Parmentier de patates.
Fricandó de vedella del país guisat amb vi ranci com lo "Ribera", verduretes de temporada i ceps.
Quart de conill reposat amb flor de timó del Montsec i pebre a la brasa de carbó amb all i oli i escalivada.
Bistec vedella ecològica del país a la brasa de carbó amb escalivada a la flama, flor de sal Maldon i oli verge.

Cuixa de pollastre de corral marinat amb cítrics i herbes aromàtiques del Montsec a la brasa de carbó.
Lleteroles de vedella del país fregidetes amb allets secs, brandi d'Escanya i patates de muntanya.
Blanc i negre d'Òs de Balaguer a la brasa de carbó amb mongetes blanques seques cuites a casa.
Mans dels "jutges i fiscals del Constitucional"
 fets a baixa temperatura i acabats a la brasa de carbó.
Txurrasco de vedella del país en adob fet a casa a la brasa de carbó i escalivada a la flama.

Les postres elaborades i cuinades a la nostra cuina. 
Mató fet a la nostra cuina
 amb llet fresca de Vallfogona de Balaguer i mel del Montsec.
Iogurt fet a la nostra cuina amb llet fresca de Vallfogona de Balaguer i confitura de fruits vermells feta a casa.
Mousse de mango natural fet a casa.
Braç de Gitana de Balaguer amb nata fet a casa.
Peres Conference de Balaguer al vi fetes a la nostra manera.
Les millors cireres del mon mundial com no de Lleideeee.
Flam d'ous de gallina soltera amb cafè com lo feia la mame i nata muntada.
Pals Catalans que no les "Putes porres Andalusses" amb xocolata negra calenta.
Pastís de poma Golden de Balaguer fet a casa amb gelat de vainilla.
Granissat de síndria de temporada.
Pinya tropical amb crema cremada i coulis de fruites vermelles del bosc.
Gelat de Cocos de la casa Glas de Lleida amb xocolata negra calenta.

Crema Catalana feta a casa com la de la Padrina Maria.

Mousse de formatge Mascarpone fet a casa amb coulis de fruites vermelles del bosc.
El 90% d'aquest menú és cuinat i elaborat amb productes frescos i de proximitat del nostre país Catalunya.
 Això es l'Oest i, cuinem i fotem "lo que mos surt dels fogons" anvapara. Per tot lo demés i sisquere fotremos a parir... TripAdvisor o Google... "tu tria" !
15.00 € 10% I.V.A INCLÒS.