NOVA FONT BLANCA Restaurant Balaguer Lleida

XXIII d'Abril de MMXIX any de nostre Senyor i Sant Jordi.
Els primers plats a escollir.
Arròs caldós del Delta de l'Ebre amb sèpia fresca bruta, pèsols, carxofes i all i oli de pimentó dolç. 
Espaguetis Perla del Segre cuits al dente amb crema de formatges, pera i llesques de Grana Padano.
Musclos frescos gramatge extra de Les Ries Gallegues amb all i oli i flor de sal Maldon.
Trinxat de patates de muntanya i cols amb arengada de l'Escala a la brasa de carbó amb oli verge.

Ous frescos de gallina soltera de corral farrats en oli verd, sobrassada de Mallorca i mel del Montsec.
Mongetes blanques seques cuites a casa amb cloïsses fresques de Les Ries Gallegues en el seu suc
Graellada de verdures fresques de temporada a la brasa de carbó amb romesco, flor de sal i oli verd.
Patates de muntanya farcides de carn del rostit i gratinades al forn de carbó amb Emmental.

Lo Guardia Civil Andalús a la brasa de carbó amb pa torrat d'Àger, raïm i la seva amanida de pagès.
Coca del recapte a l'estil de l'Oest amb arengada i llonganissa pastada a casa i cuita al forn de carbó
Paté de Campagne fet a la nostra cuina amb torradetes i la seva amanideta de vegetals
Amanida fresca de vegetals de l'horta de Balaguer amb formatge Camembert i maduixes de temporada
Tartar de salmó fresc Noruec fet com em surt dels fogons.
Caragols a la llauna a la brasa amb faves i all i oli com feia com feia Lo Padrí Ramon de Borges (Supl. 10€)

 Peixos, mariscs i carns fresques a escollir cuinades al forn de carbó o brasa de carbó vegetal.
Escamarlanets saltejats amb ceba dolça ofegada i brandi d'Escanya.
Tac de tonyina aleta groga d'Euskal Herria a la brasa de carbó amb verduretes,confitura de tomata i pipes.

Lluç fresc de Cambrils a la brasa de carbó amb escaldat d'alls secs, bitxos i patates a lo pobre.
Paperina de calamarcets fregidets amb maionesa de Wasabi i la seva amanideta de vegetals.
Melós de vedella del país guisat amb vi ranci com lo "Ribera", bolets de temporada i pèsols.
Lo morret i l'orella de la "Cayetana" fet a baixa temperatura amb Parmentier de patates.
McFontblanca 100% vedella feta a casa a la brasa de carbó amb xips, salsa especial i la seva amanideta.
Xai de llet rostit al forn de carbó amb herbes aromàtiques del Montsec i patates de muntanya a l'antiga.
Roast-Beeff (Vedella del país rostida al forn de carbó en el seu suc) amb ruca i Parmesà.

Entrecot de vedella del país a la brasa de carbó amb escalivada a la flama i oli verd.
Txurrasco de vedella adobat a casa a la brasa de carbó amb escalivada a la flama amb oli verd del raig.

Blanc i negre d'Òs de Balaguer a la brasa de carbó amb mongetes blanques seques cuites a casa.
Mans dels "jutges i fiscals del Constitucional"
 fets a baixa temperatura i acabats a la brasa de carbó.
Cua de vedella guisada amb vi jove del Priorat amb ceps i patates de muntanya fregides (Supl.10€)

Les postres elaborades i cuinades a la nostra cuina. 
Mató fet a la nostra cuina amb llet fresca de Vallfogona de Balaguer i mel del Montsec.
Flam d'ous de gallina soltera de corral fet a casa com lo que fa la "Mame".
Profiterols fets a casa amb xocolata negra calenta.
Kiwis naturals amb suc de taronges.
Pals Catalans que no les "Putes Porres Andalusses" amb nata i xocolata calenta
Taronges de Les Terres de l'Ebre sense feina com "Lo Millo" amb el seu licor de taronges.
Brownie de xocolata negra i nous fet a casa amb xocolata negra calenta.
Panna-Cotta feta a casa i coulis de gerds fet a casa.
Braç de Gitana de Balaguer fet a casa.
Gelat de Xocolata de la casa Glas de Lleida amb fruits secs.
Tatín de plàtan Canari fet a casa amb caramel
Saint-Honoré fet a casa.
Pastís de formatge fet a casa com em surt dels fogons.
Maduixes de temporada amb nata muntada a casa.

Crema Catalana feta a casa com la de la Padrina Maria.

El 90% d'aquest menú és cuinat i elaborat amb productes frescos i de proximitat del nostre país Catalunya.
 Això es l'Oest i, cuinem i fotem " lo que mos surt dels fogons" anvapara. Per tot lo demés i sisquere fotremos a parir... TripAdvisor o Google... "tu tria" !!!
18.00 € 10% I.V.A INCLÒS.