NOVA FONT BLANCA Restaurant Balaguer Lleida

XXI d'Agost de MMXIX any de nostre Senyor i Sant Pius X.
  Els primers plats a escollir.
Arròs caldós del Delta de l'Ebre amb calamarcets, musclos, cloïsses fresques i escamarlanets.
Espaguetis De Cecco cuits al dente amb escaldat d'oli verge, alls, bitxos i llesques de Grana Padano.
Fesolets secs de bec negre cuits a casa amb musclos de roca del Delta de l'Ebre en el seu suc.
Trinxat de cols i patates de muntanya amb arengada de l'Escala a la brasa de carbó amb oli verge.
Pebrotets del Piquillo fregidets amb txistorra d'Oiartzun, allets secs i sidra.

Ous frescos de gallina soltera de corral trencats amb Lo Pernil de Ponent i patates de muntanya.
Musclos frescos del Delta de l'Ebre a la brasa de carbó amb oli verge, flor de sal Maldon i all i oli.

Lo Guardia Civil Andalús a la brasa de carbó amb pa torrat d'Àger, raïm i la seva amanida de pàges.
Coca pastada a casa i cuita al forn de carbó amb vedella rostida, canonges i vinagreta de tàperes.
Tomata Rosa de Basbastre al seu punt amb amb anxoves, tonyina, flor de sal Maldon i oli verge.
Mesclum d'enciams i brots verds de l'horta de Balaguer amb mozzarella fresca i fruita dolça de Lleida
Rotllets de salmó fumat Noruec farcits de formatge fresc, brots vegetals i caviar d'arengada.
Empedrat de cigronets Pedrosillano amb bacallà d'Islàndia esqueixat i els seus entrebancs.
Caragols a la llauna a la brasa de carbó amb faves i all i oli com feia lo Padrí Ramon de Borges (Supl 10€).

 Peixos, mariscs i carns fresques a escollir cuinades al forn de carbó o brasa de carbó vegetal.
Woc de calamars amb verdutetes fresques, fideus Udon, soia Kikkoman i sèsam.

Gall fresc de Palamós a la brasa de carbó amb escaldat d'alls i bitxos i patates a lo pobre.
Lluç fresc d'Euskal Herrria fregidet amb rovell d'ou ros, salsa tàrtara i la seva amanideta .
Vuitena de llagostins al vapor de llorer amb salsa romesco feta a casa i la seva amanideta de brots i vegetals.
Txuletó de porc Duroc a la brasa de carbó amb escalivada a la flama, oli verge i flor de sal Maldon.
Aletes de pollastre de corral matat a besitos a la brasa de carbó amb salsa BBQ i patates xips.
Fricandó de vedella del país guisat amb vi ranci com lo Ribera, verduretes, bolets i aigua de Badalona.
Lo morret i l'orella de la "Camacho" planxat a baixa temperatura amb Parmentier de patates de muntanya.
Costellam de vedella del país rostit al forn de carbó amb herbes aromàtiques i patates a l'antiga.
Quart de conill reposat amb timó i pebre negre a la brasa de carbó amb escalivada a la flama i all i oli.
Lleteroles de cor de vedella del país fregidetes amb oli verge, allets, bitxo malparit i patates.

Blanc i negre d'Òs de Balaguer a la brasa de carbó amb mongetes blanques seques cuites a casa.
Mans dels "jutges i fiscals del Constitucional"
 fets a baixa temperatura i acabats a la brasa de carbó.
Txurrasco de vedella del país en adob fet a casa a la brasa de carbó i escalivada a la flama.

Les postres elaborades i cuinades a la nostra cuina. 
Mató fet a la nostra cuina
 amb llet fresca de Vallfogona de Balaguer i mel del Montsec.
Iogurt fet a la nostra cuina amb llet fresca de Vallfogona de Balaguer i coulis de fruites vermelles.

Les millors cireres del mon com no de Lleideeeee.
Brownie de xocolata negra fet a casa.
Panna-Cotta de pera Conference amb la seva gominola de vi negre amb canyella.
Braç de Gitana fet a casa amb nata i trufa.
Granissat de síndria de temporada amb cítrics fet a casa.
Flam d'ous de gallina soltera com lo feia la Mame amb nata muntada.
Pals Catalans que no les "Putes porres Andalusses" amb xocolata negra calenta.
Saint-Honoré fet a casa.
Meló dolç de secà fet de tal manera que Fliparás Mandarines.
Gelat de Torrons de la casa Glas de Lleida amb llengues de gat.

Crema Catalana feta a casa com la de la Padrina Maria.
Kiwis naturals amb suc de taronges naturals i la seva gominola.
El 90% d'aquest menú és cuinat i elaborat amb productes frescos i de proximitat del nostre país Catalunya.
 Això es l'Oest i, cuinem i fotem "lo que mos surt dels fogons" anvapara. Per tot lo demés i sisquere fotremos a parir... TripAdvisor o Google... "tu tria" !
15.50 € 10% I.V.A INCLÒS.