NOVA FONT BLANCA Restaurant Balaguer Lleida

XII de Gener de MMXIX any de nostre Senyor i Sant Hilari.
Els primers plats a escollir.
Arròs caldós del Delta de l'Ebre amb pop fresc roquer, patates, cigronets i all i oli de pimentó dolç. 
Macarrons Perla del Segre cuits al dente amb crema de formatge blau Danès, nous, pera i Grana Padano.
Faves guisades amb  sèpia fresca, allets tendres i botifarra negra de perol .

Ous frescos de gallina soltera de corral cuits al forn de carbó amb txistorra solidaria d'Alsasua, ceba i pebrots.
Musclos frescos gramatge extra de Les Ries Gallegues a la brasa de carbó amb oli del raig i all i oli.
Caragols bovers de Lleida fets amb all i pebre, flor de timó del Montsec i all i oli.
Crema calenta de carabassó amb caviar d'arengada, xips de patates i oli d'alfàbrega.
Espinacs gratinats al forn de carbó amb beixamel, gambes vermelles i Emmental.
Mongetes blanques seques cuites a casa amb cloïsses fresques de Les Ries Gallegues amb el seu suc.
Tempura Japonesa d'albergínies amb mel del Montsec, ceba dolça, llima fresca i la seva amanideta.

Coca del recapte a l'estil de La Noguera pastada a casa i cuita al forn de carbó amb arengada de L'Escala.
 Lo Guardia Civil Andalús a la brasa de carbó amb oli verge, pa torrat d'Àger, amanideta de pagès i raïm.
Amanida tèbia de brots tendres i vegetal, gambes, llesques de Grana Padano i vinagreta de soia.
Mesclum d'enciams de l'horta de Balaguer amb formatges, salmó fumat i vinagreta de fruites vermelles del bosc .
Caragols a la llauna a la brasa amb faves i all i oli com feia com feia Lo Padrí Ramon de Borges (Supl. 10€)

 Peixos, mariscs i carns fresques a escollir cuinades al forn de carbó o brasa de carbó vegetal. 
Calamars frescos de platja fregidets amb farina i la seva amanideta amb maionesa.
Llom de bacallà d'Islàndia a la llauna cuit al forn de carbó amb mongetes seques cuites a casa.
Llobarro fresc de Costa a la brasa de carbó amb escaldat d'alls, bitxos i patates a lo pobre .
Escamarlanets amb ceba dolça ofegada i brandi d'Escanya.
Lleteroles de porc Ibèric fregidetes amb allets, oli verge, bitxo i patates fregides.
Entrecot de vaca a la brasa de carbó amb escalivada a la flama i oli verd del raig.
Lo morret i l'orella de la "Camacho" fet a baixa temperatura amb parmentier de patates i pastanagues.
Xai de llet de Vilamajor a la brasa de carbó amb escalivada a la flama i oli verd del raig.
Guatlletes quartejades amb escabetx de vinagre fet a casa i les seves verduretes.
Fricandó de vedella del país guisat amb vi ranci com lo "Ribera", fredolics de temporada i verduretes.
Txurrasco de vedella adobat a casa a la brasa de carbó amb escalivada a la flama amb oli verd del raig.

Blanc i negre d'Os de Balaguer a la brasa de carbó amb mongetes blanques seques cuites a casa.
Mans dels "jutges i fiscals del Constitucional"
 fets a baixa temperatura i acabats a la brasa de carbó.

Les postres elaborades i cuinades a la nostra cuina. 
Mató fet a casa amb llet fresca de Vallfogona de Balaguer i mel del Montsec.
Flam d'ous de gallina soltera fet a casa com lo que fa la "Mame".
Iogurt fet a casa amb llet fresca de Vallfogona de Balaguer  i melmelada de taronges.
Kiwis dels bons de veritat amb suc de taronges o Mandarines boníssimes de Les Terres de l'Ebre.
Pasta fullada farcida de pera Conference de Balaguer caramelitzada.
Panna-Cotta feta a casa ... Només falta el Gargamel.
Tatín de poma Golden de Balaguer fet a casa amb caramel.
Pinya tropical amb crema cremada i coulis de fruites vermelles del bosc.
Taronges de les Terres de l'Ebre sense feina com la "Susana Diaz" amb licor de taronges.
Mousse de xocolata blanca feta a casa amb Straccietella.
Magranes de temporada amb moscatell.
Brownie de cacao i xocolata negra calenta i nous fet a casa.
Braç de Gitana de Balaguer fet a casa.

Crema Catalana feta a casa com la de la Padrina Maria.

El 90% d'aquest menú és cuinat i elaborat amb productes frescos i de proximitat del nostre país Catalunya.
 Això es l'Oest i, cuinem i fotem " lo quemos surt dels fogons" anvapara. Per tot lo demés i sisquere fotremos a parir... TripAdvisor o Google... "tu tria" !!!
23.00 € 10% I.V.A INCLÒS.