NOVA FONT BLANCA Restaurant Balaguer Lleida

XV de Juny de MMXIX any de nostre Senyor i Santa Maria-Miquela dels Sagraments.
Els primers plats a escollir.
Arròs caldós del Delta de l'Ebre amb sèpia fresca de Tarragona, pèsols i llagostí. 
Espaguetis del carrer Girona cuits al dente amb calamarcets, ruca ni llesques de Grana Padano.
Caragols bovers de Lleida fets amb all i pebre, flor de timó del Montsec i all i oli.
Graellada de verdures de temporada a la brasa de carbó amb romesco fet a casa i oli verge.
Musclos frescos del Delta de l'Ebre a la brasa de carbó amb oli verge, flor de sal Maldon i all i oli.
Mongetes blanques seuques cuites a casa amb cloïsses fresques de Les Ries Gallegues en el seu suc.
Ous frescos de gallina soltera de corral farcits de tonyina i gratinats al forn de carbó amb beixamel. 
Lo Guardia Civil Andalús a la brasa de carbó amb pa torrat d'Àger, raïm i la seva amanida de pagès.
Coca pastada a casa i cuita al forn de carbó amb ceba, patates i cansalada confitada de porc Ral d'Avinyó.
Mesclum de vegetals de l'horta de Balaguer amb llenties Pardines, bacallà esqueixat i els seus entrebancs.
Carpaccio de vedella del país fet i tallat a casa amb rucula, llesques de Grana Padano i les seves torradetes.
Tomata Rosa de Barbastre amb tonyina confitada en oli i anxoves de Santonya, oli verge i flor de sal Maldon.
Caragols a la llauna a la brasa de carbó amb faves i all i oli com feia lo Padrí Ramon de Borges (Supl 10€).

 Peixos, mariscs i carns fresques a escollir cuinades al forn de carbó o brasa de carbó vegetal.
Llobarro fresc de Costa planxada amb woc de verduretes, confitura de tomata fet a casa i pipes.

Vuitena de llagostins al vapor de llorer amb salvolcànica i la seva amanideta de vegetals.
Verat fresc 300grms. de Palamós a la brasa de carbó amb escaldat d'alls, bitxos i patates a l'antiga.
Woc de calamarcets amb verduretes fresques, fideus Udon, soia i sèsam.
Txultó de porc Duroc rostit al forn de carbó amb mantquilla Maitre d'Hotel i patates de muntanya fregides.
Ragout de vedella del país guisat amb vi ranci com lo "Ribera", bolets, verduretes i patates.
Xai de llet de Vilamajor al forn de carbó amb Ratafia del Raiers de La Pobla, avellanes i taronges.
Entrecot de vedella del país a la brasa de carbó amb escalivada a la flama i oli verge. 
 Fetge fresc de vedella del país saltat a la paella amb oli verge, ceba potxada i 5 pebres.
Pit de pollastre de corral en adob de fines herbes a la brasa de carbó de carbó amb escalivada. 
Lo morret i l'orella de la "Cayetana" fet a baixa temperatura amb Parmentier de patates de muntanya.

Txurrasco de vedella adobat a casa a la brasa de carbó amb escalivada a la flama amb oli verd del raig.

Blanc i negre d'Òs de Balaguer a la brasa de carbó amb mongetes blanques seques cuites a casa.
Mans dels "jutges i fiscals del Constitucional"
 fets a baixa temperatura i acabats a la brasa de carbó.

Les postres elaborades i cuinades a la nostra cuina. 
Mató fet a la nostra cuina amb llet fresca de Vallfogona de Balaguer i mel del Montsec.
Iogurt fet a la nostra cuina amb llet fresca de Vallfogona de Balaguer i confitura de cireres feta a casa.
Flam d'ous de gallina soltera de corral fet a casa com lo que fa la "Mame" amb nata.
Les millors Cireres del "mon mundial" com no... de Lleideeeee!!!.
Braç de Gitana de Balaguer fet a casa.
Tatín de poma Golden de Balaguer amb gelat de vainilla.
Pastís de formatge fet comm em surt dels fogons.
Pinya colada feta casa com em surt del fogons.
Pals Catalans que no les "Putes Porres Andaluses" amb nata i xocolata calenta.
Pasta follada a casa amb crema pastisera i per Conference caramelitzada.
Brownie de xocolata negra i nous fet a casa amb xocolata negra calenta.
Taronges de les Terres de l'Ebre sense feina com lo "Millo" amb el seu licor.
Gelat de Cocos de la casa Glas de Lleida amb xocolata negra calenta.

Crema Catalana feta a casa com la de la Padrina Maria.

El 90% d'aquest menú és cuinat i elaborat amb productes frescos i de proximitat del nostre país Catalunya.
 Això es l'Oest i, cuinem i fotem "lo que mos surt dels fogons" anvapara. Per tot lo demés i sisquere fotremos a parir... TripAdvisor o Google... "tu tria" !
23.00 € 10% I.V.A INCLÒS.