NOVA FONT BLANCA Restaurant Balaguer Lleida

XXII de Febrer de MMXIX any de nostre Senyor i Santa Elionor.
Els primers plats a escollir.
Arròs caldós del Delta de l'Ebre amb pop fresc roquer, all i oli i patates de muntanya. 
Espaguetis Perla del Segre cuits al dente amb beixamel de xampinyons frescos i gratinats al forn de carbó.
Girgoles fresques a la brasa de carbó amb oli verge D.O Les garrigues i flor de sal Maldon.

Ous frescos de gallina soltera de corral trencats amb txistorra solidaria d'Alsasua, pebrots, ceba i patates.
Llenties seuqes Pardines guisades amb verduretes fresques de temporada amb oli verd del raig.
Musclos frescos gramatge extra de Les Ries Gallegues a la brasa de carbó amb oli del raig i all i oli.
Timbal de mongetes verdes amb verat de Palamós en escabetx.
Mil fulls de pasta cruixent amb espinacs de temporada a la crema amb la seva amanideta.
Sopes escaldades de ceba, pa, ou i formatge Emmental feta com Déu mana.

Coca pastada a casa i cuita al forn de carbó amb poma Golden, sardina fresca, pinyons del país i ruca.
 Lo Guardia Civil Andalús a la brasa de carbó amb oli verge, pa torrat d'Àger, amanideta de pagès i raïm.
Paté de Campagne fet a casa amb torradetes i la seva amanideta ( Mamella de monja).
Amanida de vegetals amb formatge calent en crosta, codonyat fet a casa i nous.
Asquirola escaldada amb oli verd del raig, allets secs, vinagre fet a casa i Lo Pernil de Ponent
Caragols a la llauna a la brasa amb faves i all i oli com feia com feia Lo Padrí Ramon de Borges (Supl. 10€)

 Peixos, mariscs i carns fresques a escollir cuinades al forn de carbó o brasa de carbó vegetal.
Tempura Japonesa de llagostins i espàrrecs bladers amb soia Kikkoman i la seva amanideta. 
Llobarro fresc de Costa a la brasa de carbó amb escaldat d'alls secs, bitxos i patates a lo pobre.
Calamar a la planxa amb picadeta d'alls secs, julivert fresc i la seva amanideta.
Lluç fresc d'Euskal Herria fregidet amb rovell d'ou ros i la seva amanideta .
Secret de porc Duroc a la brasa de carbó amb escalivada a la flama i flor de sal Maldon.
Lo morret i l'orella de la "Camacho" fet a baixa temperatura amb Parmentier de patates.
Ragout de vedella del país guisat amb vi jove del Priorat i pataes fregides al moment.
Entranya de vedella del país a la brasa de carbó amb escalivada a la flama i oli verge.
Ossobuco de vedella del país amb Bourbon 4 Roses a la brasa de carbó amb arròs Basmati.
Xai  de llet de Vilamajor a la brasa de carbó amb escalivada a la flama i oli verd del riag
Costellam de porc Duroc rostit al forn de carbó amb mel del Montsec i mostassa antiga.
Txurrasco de vedella adobat a casa a la brasa de carbó amb escalivada a la flama amb oli verd del raig.

Blanc i negre d'Os de Balaguer a la brasa de carbó amb mongetes blanques seques cuites a casa.
Mans dels "jutges i fiscals del Constitucional"
 fets a baixa temperatura i acabats a la brasa de carbó.

Les postres elaborades i cuinades a la nostra cuina. 
Mató fet a casa amb llet fresca de Vallfogona de Balaguer i mel del Montsec.
Flam d'ous de gallina soltera de corral fet a casa com lo que fa la "Mame".
Iogurt fet a casa amb llet fresca de Vallfogona de Balaguer i melmelada de taronges feta a casa.
Pals Catalans que no porres Andaluses farcits de nata.
Maduixes de temporada de Palos d'Andalusia ( Aquells que van pujar a fer la visita saps? ) amb nata.
Mousse de llimona fet a casa amb Stracciatella.
Patís de poma Golden de Balaguer amb la seva compota fet a casa.
Panna-Cotta de maduixes de temporada feta a casa.
Pastís de formatge fet com em surt dels fogons
Pinya tropical cremada amb crema i coulis de fruites vermelles del bosc.
Cuallada feta a casa amb llet fresca de Vallfogona de Balaguer i mel del Montsec.
Brownie de cacao i xocolata negra calenta i nous fet a casa.
Braç de Gitana de Balaguer fet a casa.

Crema Catalana feta a casa com la de la Padrina Maria

El 90% d'aquest menú és cuinat i elaborat amb productes frescos i de proximitat del nostre país Catalunya.
 Això es l'Oest i, cuinem i fotem " lo quemos surt dels fogons" anvapara. Per tot lo demés i sisquere fotremos a parir... TripAdvisor o Google... "tu tria" !!!
15.00 € 10% I.V.A INCLÒS.