NOVA FONT BLANCA Restaurant Balaguer Lleida

XII d'Abril de MMXIX any de nostre Senyor i Sant Damià.
Els primers plats a escollir.
Arròs caldós del Delta de l'Ebre amb bacallà d'Islàndia, espinacs de temporada i botifarra de perol. 
Espaguetis Perla del Segre cuits al dente amb escaldat d'oli verge, alls, bitxos i llesques de Grana Padano.
Graellada de verduretes de teporada a la brasa de carbó amb oli verge, flor de sal i romesco fet a casa.

Ous frescos de gallina soltera de corral farrats en oli verd, sobrassada de Mallorca i mel del Montsec.
Musclos frescos gramatge extra de Les Ries Gallegues a la brasa de carbó amb all i oli i flor de sal Maldon.

Crema freda de porros  i patates de muntanya amb oli d'alfàbrega, caviar d'arengada i xips de vegetals.
Lo Guardia Civil Andalús a la brasa de carbó amb pa torrat d'Àger, raïm i la seva amanida de pagès.
Raviolis de carabassó farcits de carn del rostit fets a casa amb crema de sàlvia fresca i Parmesà.
Fesolets secs de bec negre cuits a casa amb cloïsses fresques de Les Ries Gallegues en el seu suc.
Coca d'olivada pastada a casa i cuita al forn de carbó amb calçotets i cansalada de porc Ral d'Avinyó confitada.
Paté de Campagne fet a la nostra cuina amb la seva amanideta i torradetes de pa.
Xatonada tipica del Garraf.

Mesclum d'amanides de l'horta de Balaguer amb mozzarella fresca, pètals de tomata i olivada.
Caragols a la llauna a la brasa amb faves i all i oli com feia com feia Lo Padrí Ramon de Borges (Supl. 10€)

 Peixos, mariscs i carns fresques a escollir cuinades al forn de carbó o brasa de carbó vegetal.
Orada fresca de Costa planxada amb woc de verduretes, confitura de tomata feta a casa i pipes salades.
Marmitako de tonyina aleta groga d'Euskal-Herria fet com Déu mana.
Suquet mariner de turbot amb musclos frescos, calamarcets, patates i la seva picada marinera.
Llom de bacallà d'Islàndia gratinat al forn de carbó amb all i oli de mel del Montsec i ametlles.
Lo morret i l'orella de la "Camacho" fet a baixa temperatura amb Parmentier de patates.
Ragout de vedella del país guisat amb vi ranci com lo "Ribera", bolets de temporada i la seva picadeta.
Xai de llet de Vilamajor a la brasa de carbó amb escalivada a la flama amb oli verd del raig.
Costellam de porc Duroc rostit al forn de carbó amb herbes aromàtiques del Montsec i patates a l'antiga.
Rinyonets de porc Duroc guisadets amb tomata, ceba i el seu suquet malparit com los de "Vox".
Broqueta de cap de llom de porc Duroc a la brasa de carbó amb salsa de Curri i arròs Basmati.
Txurrasco de vedella adobat a casa a la brasa de carbó amb escalivada a la flama amb oli verd del raig.

Blanc i negre d'Òs de Balaguer a la brasa de carbó amb mongetes blanques seques cuites a casa.
Mans dels "jutges i fiscals del Constitucional"
 fets a baixa temperatura i acabats a la brasa de carbó.
Cua de vedella guisada amb vi jove del Priorat, xocolata, ceps i patates de muntanya fregides (Supl.10€)

Les postres elaborades i cuinades a la nostra cuina. 
Mató fet a casa amb llet fresca de Vallfogona de Balaguer i mel del Montsec.
Flam d'ous de gallina soltera de corral fet a casa com lo que fa la "Mame".
Iogurt fet a casa amb llet fresca de Vallfogona de Balaguer amb pera caramelitzada i canyella.
Mousse de mirtils fet a casa amb el seu coulis.
Pastís de poma Golden de Balaguer amb mel de romaní del Montsec.
Pals Catalans que no " Les Putes Porres Andalusses" farcits de nata i xocolata calenta.
Kiwis naturals sense feina com "Lo Millo" amb suc de taronges.
Brownie de xocolata negra i nous fet a casa amb xocolata negra calenta.
Panna-Cotta amb llimona i coulis de gerds fet a casa.
Braç de Gitana de Balaguer fet a casa.
Gelat de Torró de la casa Glas de Lleida amb xocolata negra calenta.
Mousse de xocolata blanca fet a casa amb los seus enredos.
Pastís de formatge fet a casa com em surt dels fogons.
Maduixes de temporada amb nata muntada a casa.

Crema Catalana feta a casa com la de la Padrina Maria.

El 90% d'aquest menú és cuinat i elaborat amb productes frescos i de proximitat del nostre país Catalunya.
 Això es l'Oest i, cuinem i fotem " lo quemos surt dels fogons" anvapara. Per tot lo demés i sisquere fotremos a parir... TripAdvisor o Google... "tu tria" !!!
15.00 € 10% I.V.A INCLÒS.