NOVA FONT BLANCA Restaurant Balaguer Lleida

VII de Desembre de MMXVIII any de nostre Senyor i Sant Ambròs.
Els primers plats a escollir.
Arròs caldós del Delta de l'Ebre amb sèpia bruta fresca de Tarragona, escamarlans i all i oli. 
Espaguetis Perla del Segre cuits al dente amb escaldat d'alls, bitxos i llesques de Grana Padano.
Carxofetes al vapor saltejades en oli verd del raig, allets secs, vinagre fet a casa i Lo Pernil de Ponent.

Ous frescos de gallina soltera de corral trencats amb camagrocs frescos, patates i pernil Ibèric.
Croquetots del bullit amb pernil ibèric fets a casa amb la seva amanideta.
Trinxat de cols i patates de muntanya amb cansalada de porc Ral d'Avinyó a la brasa de carbó.
Musclos frescos gramatge extra de Les Ries Gallegues a la brasa de carbó amb oli del raig i all i oli.
Sopa calenta de ceba dolça, pa, ou i formatge Emmental per fer pasar lo fred que fot.
Mongetes blanques seques cuites a casa amb cloïsses fresques de Les Ries Gallegues amb el seu suc.
Tempura Japonesa de carabassó, xampinyons i carxofetes amb mel del Montsec, llima fresca i la seva amanideta.

Coca pastada a casa i cuita al forn de carbó amb ceba dolça, patates, sobrassada de Mallorca i mel. 
 Lo Guardia Civil Andalús a la brasa de carbó amb oli verge, pa torrat d'Àger i amanideta de pagès.
Xatonada tipica del Garraf.
Caragols a la llauna a la brasa amb faves i all i oli com feia com feia Lo Padrí Ramon de Borges (Supl. 10€)

 Peixos, mariscs i carns fresques a escollir cuinades al forn de carbó o brasa de carbó vegetal. 
Frit de polp records de Formentera ( Pop fregit, pebrots, ceba dolça, patates i pebre vermell picant).
Llobarro fresc de Costa a la brasa de carbó amb patates de a l'antiga amb escaldat d'alls i bitxos.
Calamar a la planxa amb picadeta d'alls secs, julivert fresc i la seva amanideta.
Orada fresca de la Costa a la brasa de carbó amb woc de verduretes i vinagreta de tàperes amb olives d'Aragó.
Xai de llet del país rostit al forn de carbó amb ratafia de La Pobla i patates a l'antiga. 
Secret de porc Duroc a la brasa amb escalivada a la flama, oli verge del raig i flor de sal Maldon
Lo morret i l'orella de la Camacho fet com em surt dels fogons amb mongetes blanques seques. 
Xupa-xups de pollastre de corral fregidets amb crosta, woc de verdures fresques, soia Kikkoman i sèsam.
Ossobuco de vedella del país guisat amb vi ranci com lo Ribera, verduretes i fredolics de temporada.
Txuletó de porc Duroc amb woc de verduretes i crema de 5 formatges.
Entranya de vedella del país a la brasa de carbó amb escalivada a la flama, oli verd i flor de sal Maldon.
Txurrasco de vedella del país adobat a casa i fet a la brasa de carbó amb escalivada a la flama.

Blanc i negre d'Os de Balaguer a la brasa de carbó amb mongetes blanques seques cuites a casa.
Mans dels "jutges i fiscals del Constitucional"
 fets a baixa temperatura i acabats a la brasa de carbó.

Les postres elaborades i cuinades a la nostra cuina. 
Iogurt fet a casa amb llet fresca de Vallfogona de Balaguer i melmelada de pressècs.
Mató fet a casa amb llet fresca de Vallfogona de Balaguer i mel del Montsec.
Kiwis naturals amb suc de taronges.
Vaset tricolor de galetes Maria amb fruits secs, mousse de formatge fresc i kiwis.
Tatín de pera Conference i poma Golden de Balaguer fet a casa amb caramel.
Saint-Honoré fet a casa.
Pals Catalans que no porres Andalusses farcits de nata i crema amb xocolata negra calenta.
Pastís de formatge fet a la meva manera amb coulis de fruites vermelles del bosc.
Panna-Cotta feta a casa amb coulis de prèssecs de Lleida.
Pinya tropical cremada amb crema i coulis de fruites vermelles del bosc.
Brownie de cacao i xocolata negra calenta fet a casa.
Taronges de Tortosa sense feina com la "Soraya" amb licor de taronges.
Braç de Gitana de Balaguer fet a casa.
Gelat de torrons de la casa Glas de Lleida amb caramel i fruits secs.

Crema Catalana feta com la de la padrina Maria.

El 90% d'aquest menú és cuinat i elaborat amb productes frescos i de proximitat del nostre país Catalunya.
 Això es l'Oest i, cuinem i fotem " lo quemos surt dels fogons" anvapara. Per tot lo demés i sisquere fotremos a parir... TripAdvisor o Google... "tu tria" !!!
14.90€.  10%I.V.A INCLÒS