NOVA FONT BLANCA Restaurant Balaguer Lleida

V d'Octubre de MMXVIII any de nostre Senyor i Sant Froilà.
Els primers plats a escollir.
Arròs caldós del Delta de l'Ebre amb bacallà d'Islàndia, botifarreta de perol i carxofetes. 
Macarrons Perla del Segre al dente a l'estil el "Padrino 1era part" amb llesques de Grana Padano.
Graellada de verdures de temporada a la brasa de carbó amb oli verge, flor de sal i salsa romesco.
Patates de muntanya farcides de sobrassada de Mallorca i formatge i gratinades al forn de carbó.

Ous frescos de gallina soltera de corral amb tonyina gratinats al forn de carbó amb beixamel i Emmental.
 Croquetots del bullit amb pernil ibèric fets a casa amb la seva amanideta.
Crema calenta de verduretes de temporada amb oli d'alfàbrega, xips i llesques de Grana-Padano.

Mongetes blanques seques cuites a casa amb cloïsses fresques de Les Ries Gallegues en el seu suc.
 Musclos frescos gramatge extra de Les Ries Gallegues a la brasa de carbó amb flor de sal, oli verge i all i oli.

Coca pastada a casa i cuita al forn de carbó amb patates,ceba dolça, botifarra de perol i mel del Montsec.
 Lo Guardia Civil Andalús a la brasa de carbó amb oli verge, pa torrat d'Àger, figues d'Alguaire i raïm.
Tomata rosa de Barbastre amb oli verge, flor de sal Maldon, anxoves de Santonya i ventresca.
Amanida tèbia de mongetes verdes amb vieres i cansalada de la panxeta de Porc Ral d'Avinyó.
Mesclum d'amanides de l'horta de Balaguer amb formatge de cabra planxat i coulis de fruites vermelles del Bosc.
Caragols a la llauna a la brasa amb faves i all i oli com feia com feia Lo Padrí Ramon de Borges (Supl. 10€)

 Peixos, mariscs i carns fresques a escollir cuinades al forn de carbó o brasa de carbó vegetal.
Tempura Japonesa de llagostins i xampinyons amb soia Kikkoman i la amanideta. 

Caldereta de pops frescos de Tarragona amb patates de muntanya, pèsols i la seva picadeta marinera.
Tac de tonyina fresca aleta groga d'Euskal-Herria a la brasa de carbó amb verduretes fresques saltejades.
Calamarcet de platja a la planxa amb picadeta d'alls secs, julivert i la seva amanideta. 
Hamburguesa McFontblanca 100% vedella feta a casa a la brasa de carbó, salsa especial, xips i amanideta.
Fricandó de vedella del país guisat amb cervesa Heineken, bolets de temporada i la seva picadeta.
Txurrasco de vedella del país adobat a casa i fet a la brasa de carbó amb escalivada a la flama.
Fetge fresc de vedella ecològica fregidet amb ceba dolça, 5 pebres i brandi d'Escanya.

Bistec de vedella del país a la brasa de carbó amb escalivada a la flama amb oli verge i flor de sal Maldon.
Pollastre de corral rostit al forn de carbó amb cítrics, herbes aromàtiques del Montsec i el seu suc.
Llangardaix del Montsec matat a metralleta a la brasa de carbó amb escalivada a la flama i oli verge.
Galteta de la "soraya" rostida al forn de carbó amb vi jove del Priorat amb Parmetier de patates.

Blanc i negre d'Os de Balaguer a la brasa de carbó amb mongetes blanques seques cuites a casa.
Mans dels "PORCS" que ens van fotre amb l'article 155
 fets a baixa temperatura i acabats a la brasa de carbó.

Les postres elaborades i cuinades a la nostra cuina. 
Mató fet a casa amb llet fresca de Vallfogona de Balaguer i mel del Montsec.
Iogurt fet a casa amb llet fresca de Vallfogona de Balaguer amb melmelada de prèssecs feta a casa.
Flam de Baileys amb nata muntada a casa amb toc de canyella
Pinya tropical amb crema cremada i coulis de fruites vermelles del bosc.
Biscuit de canyella fet a casa amb xocolata negra calenta.
Brownie de cacao i xocolata negra calenta.
Mousse de xococlata blanca feta a casa amb encenalls de xocolata negra.
Figues d'Alguaire fetes a la meva manera (Amb los mixons que pasen gana i les figues que es fan malbé).
Braç de Gitana de Balaguer fet a casa.
Millor Pals Catalans que "no porres Andalusses" fets a casa amb nata i xocolata calenta
Prunes seques amb vi jove del Priorat.
Síndria fresca, meló dolç de secà de Lleida.
Kiwis naturals amb suc de taronges.
Crema Catalana feta com la de la padrina Maria.
El 90% d'aquest menú és cuinat i elaborat amb productes frescos i de proximitat del nostre país Catalunya.
 Això es l'Oest i, cuinem i fotem " lo quemos surt delos fogons" anvapara. Per tot lo demés i sisquere fotremos a parir... TripAdvisor o Google... tu tria" !
14.50€ I.V.A INCLÒS.